TV-inspektion – fejlfinding, vedligehold og hushandel

Skal du have udført en TV-inspektion af rør og kloak? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg er autoriseret kloakmester, og driver ALFA Kloak ApS, som tilbyder kloakservice og TV-inspektioner for private og erhverv. Det kan være i forbindelse med fejlfinding, vedligehold og hushandel. 

Mit kloakfirma ligger i Kastrup, men jeg servicerer kunder på hele Amager og i hele København.

Kameraet kan lokalisere eventuelle skader helt præcist

Et kamera benyttes til at finde og lokalisere skader i husets kloakrør, men kan endvidere benyttes i forbindelse med vedligeholdelse og hushandler m.v. Det er også en god ide, hvis du har haft gentagne problemer med din kloak.

TV-inspektion kan benyttes i forbindelse med:

  • Rotteskader
  • Kloakrensning
  • Forstoppet kloak
  • Tilstandsrapport ved hushandel
  • Vedligeholdelse af afløbssystemet
  • Mistanke om sætningsskader, brud og rødder
  • Og så videre.​

Fordelen er, at den eventuelle skade kan lokaliseres helt præcist, således det ofte vil være unødvendigt med et større gravearbejde. Fordelen er samtidig, at mindre eller begyndende skader kan opdages og udbedres i tide. Jeg varetager gerne kontakten med forsikringsselskabet, hvis der er eller bliver tale om en forsikringsskade.

Det er vigtigt for mig, at jeg har en god og tillidsskabende dialog med mine kunder under hele processen. Samtidig skal jeg naturligvis levere kvalitetsarbejde til rimelige priser, og det skal ske til den aftalte tid. 

Min virksomhed er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og jeg sidder i bestyrelsen for lokalforeningen i Region Hovedstaden.

Kontakt mig i dag for at få et tilbud på TV-inspektion

Du er altid velkommen til at høre nærmere eller til at få et uforpligtende tilbud med en god pris for en TV-inspektion. 

Du kan ringe på telefon 42 901 906 for at aftale videre. Der er døgnservice ved akutte problemer. Du kan også vælge at skrive til e-mail info@alfa-gruppen.dk.​

Brug for akut hjælp - eller bare et gratis tilbud?

Hjælpen er hurtigt ved hånden, hvis du har akut skade på din kloak. Ring blot til vores døgnservice, så får du hjælp straks. Du kan også udfylde vores formular, hvis du ønsker et tilbud på tag-, VVS-, kloak- og gravearbejde eller containertransport.

Få mere at vide om mine ydelser

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis du ønsker yderligere information om mine ydelser eller har spørgsmål til en konkret opgave.
​ 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du får svar inden for 24 timer​

Udfyld nedenstående formular og få svar inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Jeg er udlært VVS-montør og blikkenslager, og blev i 1999 autoriseret VVS-installatør. Herefter læste jeg videre og blev kloakmester i år 2000.

Jeg er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og sidder i bestyrelsen i lokalforeningen for Region Hovedstaden.

facebook-hvid

ALFA Kloak ApS

Astridsvej 8, 2770 Kastrup
​CVR: 39355043

Kontaktinformationer

Telefon (døgnvagt): 42 901 906

E-mail: info@alfa-gruppen.dk