Om mig​

I 1996 blev jeg udlært VVS-montør & Blikkenslager i blikkenslaget firmaet F.A. Larsen A/S som havde mange stolte traditioner og udførte alt arbejde fra kloak til tag arbejde.

I 1999 blev jeg Autoriseret VVS installatør og læste bagefter videre og blev Kloakmester i år 2000.

Med disse uddannelser i bagagen dannede jeg firmaet: Amager Tag Vvs & Kloak. Nogle år efter lavede jeg et samarbejde med en anden blikkenslagermester som skulle til at gå på pension.

Han havde firmaet Blik & Rørservise Vanløse. Vi dannede selskabet Blik & Rørservice Amager/Vanløse ApS. Den anden blikkenslagermester valgte efter nogle år at gå på pension og jeg valgte at skifte firmanavnet til ALFA Kloak ApS.​

ALFA Kloak ApS bestræber sig på at levere kvalitets arbejde til aftalte tid og til rimelige priser. Vejen til det mener jeg kommer af tillid som fås igennem en god kommunikation.

Jeg er medlem af Tekniq Arbejdsgiverne og i bestyrelsen i lokalforeningen TEKNIQ Arbejdsgiverne region hovedstaden.

På denne hjemmeside kan du se, hvad jeg kan hjælpe dig med og har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig.

I håb om et godt og stabilt samarbejde.

Med venlig hilsen

Ronny Børger​​

Brug for akut hjælp - eller bare et gratis tilbud?

Hjælpen er hurtigt ved hånden, hvis du har akut skade på din kloak. Ring blot til vores døgnservice, så får du hjælp straks. Du kan også udfylde vores formular, hvis du ønsker et tilbud på tag-, VVS-, kloak- og gravearbejde eller containertransport.

Få mere at vide om mine ydelser

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis du ønsker yderligere information om mine ydelser eller har spørgsmål til en konkret opgave.
​ 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du får svar inden for 24 timer​

Udfyld nedenstående formular og få svar inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Jeg er udlært VVS-montør og blikkenslager, og blev i 1999 autoriseret VVS-installatør. Herefter læste jeg videre og blev kloakmester i år 2000.

Jeg er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og sidder i bestyrelsen i lokalforeningen for Region Hovedstaden.

facebook-hvid

ALFA Kloak ApS

Astridsvej 8, 2770 Kastrup
​CVR: 39355043

Kontaktinformationer

Telefon (døgnvagt): 42 901 906

E-mail: info@alfa-gruppen.dk