Kloakrensning – forbyggende og akut rensning

Er det blevet tid til kloakrensning? Det kan jeg hjælpe med. Jeg er autoriseret kloakmester og driver ALFA Kloak ApS. Jeg udfører forbyggende og akut rensning af kloak for private og erhverv. 

Min virksomhed ligger i Kastrup, men jeg servicerer kunder på hele Amager og i hele København.

Fjerner forstoppelser med højtryksspuling og motorsplit

Forskellige former for snavs og skidt har en tendens til at ophobe sig kloakken, og det kan føre til lugtgener eller ligefrem en forstoppelse. Derfor kan det være en god ide med løbende kloakrens.

Jeg kommer gerne ud for at udføre kloakrensning, uanset om der er tale om en forbyggende kloakrens eller et akut behov. Det kan for eksempel være, at dit toilet, dit afløb eller din vask er forstoppet.

De fleste forstoppelser kan fjernes ved hjælp af højtryksspuling, men jeg kan også fjerne en forstoppelse med en motorsplit, hvis jeg ikke kan komme til med en spuler.

Jeg har stor ekspertise med kloakarbejde og laver alle former for fejlfinding, reparation og slamsugning med videre. Jeg står gerne for kontakten med forsikringsselskabet, hvis der er tale om en forsikringsskade.​

Det er vigtigt for mig at have en god og tillidsskabende dialog med mine kunder. Det er også vigtigt for mig at levere kvalitetsarbejde til rimelige priser. Det kan naturligvis ske til den aftalte tid.

Jeg er naturligvis medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvor jeg sidder i bestyrelsen for lokalforeningen i Region Hovedstaden.

Kontakt mig i dag for at få et tilbud på kloakrensning

Du er altid velkommen til at få en snak, hvis du vil vide mere, eller hvis du har et problem med for eksempel en forstoppelse. Jeg laver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakrensning.

Du kan ringe på telefon 42 901 906, og jeg har døgnservice ved akutte problemer. Du kan også skrive til e-mail info@alfa-gruppen.dk.

Brug for akut hjælp - eller bare et gratis tilbud?

Hjælpen er hurtigt ved hånden, hvis du har akut skade på din kloak. Ring blot til vores døgnservice, så får du hjælp straks. Du kan også udfylde vores formular, hvis du ønsker et tilbud på tag-, VVS-, kloak- og gravearbejde eller containertransport.

Få mere at vide om mine ydelser

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis du ønsker yderligere information om mine ydelser eller har spørgsmål til en konkret opgave.
​ 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du får svar inden for 24 timer​

Udfyld nedenstående formular og få svar inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Jeg er udlært VVS-montør og blikkenslager, og blev i 1999 autoriseret VVS-installatør. Herefter læste jeg videre og blev kloakmester i år 2000.

Jeg er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og sidder i bestyrelsen i lokalforeningen for Region Hovedstaden.

facebook-hvid

ALFA Kloak ApS

Astridsvej 8, 2770 Kastrup
​CVR: 39355043

Kontaktinformationer

Telefon (døgnvagt): 42 901 906

E-mail: info@alfa-gruppen.dk