Højtryksspuling af kloakledninger og andre rør

Har du brug for en kloakmester til højtryksspuling? Jeg er autoriseret kloakmester og driver ALFA Kloak ApS i Kastrup, og jeg tilbyder spuling af kloakledninger, brønde og faldstammer hos private og erhverv. Jeg servicerer kunder på hele Amager og i hele København.

Rensning og spuling ved forstoppelse og lugtgener

Jeg tilbyder højtryksspuling af kloakker, brønde og rør, hvis de er forstoppede, og jeg spuler også rør for at hindre forstoppelse. Der kan desuden være tale en delvis forstoppelse, som måske forårsager lugtgener.

Jeg udfører også slamsugning og rensning, og jeg kan blandt andet rense afløb og faldstammer med motorsplit. Derudover tilbyder jeg reparation og TV-inspektion. Jeg anvender TV-inspektion, hvis der er behov for fejlfinding.
​ 

Uanset om jeg har store eller må opgaver, lægger jeg altid vægt på den tillidsskabende dialog. Samtidig lægger jeg vægt på, at jeg skal levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid. Det skal naturligvis være til rimelige priser. Min virksomhed er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Kontakt mig for at få et tilbud på højtryksspuling

Du er velkommen til at høre mere, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel højtryksspuling af din kloak. Mine timepriser ligger mellem 750 og 975 kroner eksklusive moms, og de afhænger af, om der er behov for en slamsuger eller en spulevogn.

Du kan ringe på telefon 42 901 906 for at lave en aftale. Du kan også skrive til mig på info@alfagruppen.dk.

Her ses den nyeste investering til TV-inspektion.

Brug for akut hjælp - eller bare et gratis tilbud?

Hjælpen er hurtigt ved hånden, hvis du har akut skade på din kloak. Ring blot til vores døgnservice, så får du hjælp straks. Du kan også udfylde vores formular, hvis du ønsker et tilbud på tag-, VVS-, kloak- og gravearbejde eller containertransport.

Få mere at vide om mine ydelser

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis du ønsker yderligere information om mine ydelser eller har spørgsmål til en konkret opgave.
​ 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du får svar inden for 24 timer​

Udfyld nedenstående formular og få svar inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Jeg er udlært VVS-montør og blikkenslager, og blev i 1999 autoriseret VVS-installatør. Herefter læste jeg videre og blev kloakmester i år 2000.

Jeg er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og sidder i bestyrelsen i lokalforeningen for Region Hovedstaden.

facebook-hvid

ALFA Kloak ApS

Astridsvej 8, 2770 Kastrup
​CVR: 39355043

Kontaktinformationer

Telefon (døgnvagt): 42 901 906

E-mail: info@alfa-gruppen.dk