Kloakservice – alt fra slamsugning til reparation

Skal du have udført kloakservice? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg driver ALFA Kloak ApS og er naturligvis autoriseret kloakmester. 

Jeg udfører alle former for kloakarbejde lige fra slamsugning til reparation. Jeg arbejder for private og erhverv i Kastrup, på resten af Amager og i hele København.

Den tillidsskabende dialog med kunderne er vigtig

Jeg har stor ekspertise med kloakarbejde, og jeg udfører fejlfinding, reparation og slamsugning. Jeg kan blandt andet tilbyde kloakrensning, hvis kloakledningen eller afløbet er forstoppet. Jeg står gerne for kontakten med forsikringsselskabet og eventuelle håndværkere, hvis der er opstået en skade.

Jeg udfører kloakarbejde såsom:

  • Slamsugning
  • TV-inspektion
  • Kloakrensning
  • Højtryksspuling af kloakledning
  • Anlægning og reparation af kloak
  • Rensning af tag- og regnvandsbrønde
  • Rensning af afløb og faldstammer med motorsplit
  • Anden kloakservice.

Min erfaring inden for branchen garanterer dig en kompetent hjælp, service og rådgivning, og jeg har naturligvis en bredt vifte af professionelt værktøj, som jeg benytter i mit arbejde.

Jeg lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til rimelige priser, og det skal ske til den aftalte tid. Samtidig er det vigtigt for mig at have en tillidsskabende dialog med kunderne.

Jeg er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og jeg sidder i bestyrelsen i lokalforeningen TEKNIQ Arbejdsgiverne i Region Hovedstaden.

Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

Du er meget velkommen til at få mere information om mine ydelser, og jeg laver gerne et overslag eller sender et uforpligtende tilbud på kloakservice. 

Du kan ringe til mig på telefon 42 901 906, og jeg har døgnservice, hvis det er akut. Du kan også skrive til mig på e-mail info@alfa-gruppen.dk

Brug for akut hjælp - eller bare et gratis tilbud?

Hjælpen er hurtigt ved hånden, hvis du har akut skade på din kloak. Ring blot til vores døgnservice, så får du hjælp straks. Du kan også udfylde vores formular, hvis du ønsker et tilbud på tag-, VVS-, kloak- og gravearbejde eller containertransport.

Få mere at vide om mine ydelser

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis du ønsker yderligere information om mine ydelser eller har spørgsmål til en konkret opgave.
​ 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du får svar inden for 24 timer​

Udfyld nedenstående formular og få svar inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kort om mig

Jeg er udlært VVS-montør og blikkenslager, og blev i 1999 autoriseret VVS-installatør. Herefter læste jeg videre og blev kloakmester i år 2000.

Jeg er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne og sidder i bestyrelsen i lokalforeningen for Region Hovedstaden.

facebook-hvid

ALFA Kloak ApS

Astridsvej 8, 2770 Kastrup
​CVR: 39355043

Kontaktinformationer

Telefon (døgnvagt): 42 901 906

E-mail: info@alfa-gruppen.dk